ظرفیت شناسی فرهنگی و اجتماعی یک اصل برای توسعه پایدار

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان بر لزوم توجه به توسعه پایدار در همه ارکان سرمایه گذاری اقتصادی و صنعتی تاکید کرد و گفت: ظرفیت شناسی فرهنگی و اجتماعی جامعه باید به عنوان یک اصل شناسایی و اجرایی شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ کارناوال تئاتر گیلان با حضور 50 گروه نمایشی، روز گذشته از سبزه میدان تا بلدیه این شهر به اجرای نمایش پرداختند.

رضا علیزاده در حاشیه برگزاری این کارناوال نمایشی با ابراز خرسندی از اجرای برنامه های فرهنگی که در آن آیین های کهن و جلوه های نشاط به شیوه سنتی مورد توجه قرار می گیرد، ظرفیت فرهنگی هر  استان  را مولفه ای برای توسعه پایدار دانست.

وی بر لزوم توجه به توسعه پایدار در همه ارکان سرمایگذاری اقتصادی و صنعتی تاکید نمود و گفت: ظرفیت شناسی فرهنگی و اجتماعی جامعه باید به عنوان یک اصل شناسایی و اجرایی شود.

علیزاده تصریح نمود: امروزه در کشورهایی که هویت و تمدن آنها فاقد شهرت و منزلت تاریخیست ، به دلیل درک صحیح این مطلب  که توسعه بدون فرهنگ ممکن نیست به دنبال هویت سازی و فرهنگ سازی برای خود هستند.

این مسئول با بیان اینکه تکیه بر هویت هر سرزمین یک ضرورت غیر قابل انکار است، بیان داشت: استان گیلان با داشتن تمدنی بی نظیر، آثار تاریخی فاخر و همچنین پیشینه فرهنگی ممتاز همچون نگینی در جهان می درخشد.

وی از صنایع دستی و تولیدات هنری به عنوان دیگر جاذبه این استان یاد کرد و افزود: این دارایی ارزشمند باید به  نسل های آینده منتقل شود که این مهم بدون نقش آفرینی زنان و جوانان محقق نمی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان آموزش نیروی انسانی را از دیگر ملزومات توسعه  پایدار خواند و بیان نمود: تربیت نیروی انسانی متخصص می تواند رونق اقتصادی، اشتغالزایی و درآمدزایی را به دنبال داشته باشد.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394101323